Exchange rates: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [more...]
Language: polski english

Search for: [Advanced search]

Category: Machines & Tools -> Food Processing Machinery

Country: Poland

Language of presented products: All | polish | english

Featured products

[Poland]Nadziewarka do ciastek - półautomatyczna

pl
Wypróbowana technika nadziewania ciastek Przeznaczenie: Urządzenie idealne przy produkcji: ptysi, croissantów, eklerek, pączków, ciactek, rurek, jak również do uzupełniania pojemników różnymi masami. Maszynę można używać zarówno do każdego kremu cukierniczego jak i dżemu. Zalety naszych nadziewarek: * całość wykonana ze stali nierdzewnej kwasoodpornej * napęd pneumatyczny - odporność na przeciążenia * cicha i bezawaryjna praca * podgrzewany lej[...]
Eurocompany

Details...

[Poland]Wywrotnica wózków z produktami sypkimi

pl
Zalety naszej wywrotnicy: * konstrukcja całkowicie stalowa - solidna, trwała i stabilna * możliwość przemieszczania - urządzenie zaopatrzone w kółka jezdne i stopki * wygodna obsługa - zautomatyzowamy pulpit sterowniczy * dostosowanie wysokości wywracania do indywidualnych potrzeb klienta * moc zainstalowana - 1,5 kW * ciężar - 700 kg Wywrotnica współpracuje z wózkami o wymiarach: Szerokość -800mm Długość -900mm Wysokość -2200mm[...]
Eurocompany

Details...

[Poland]Wywrotnica dzież

pl
Zalety naszych wywrotnic: * konstrukcja całkowicie stalowa - solidna, trwała i stabilna * możliwość przemieszczania - urządzenie zaopatrzone w kółka jezdne i stopki * dostępna również wersja stacjonarna * wygodna obsługa - pilot na przewodzie * dostosowanie wysokości wywracania do indywidualnych potrzeb klienta * produkowane wersje: prawa lub lewa * moc zainstalowana - 3 kW * ciężar - 450 kg [...]
Eurocompany

Details...

[Poland]Dzielarko zaokrąglarka - automatyczna

pl
Wypróbowana technika dzielenia i zaokrąglania ciast Przeznaczenie: Nowoczesne dzielarko-zaokrąglarki przeznaczone są do dzielenia ciasta na porcje lub do dzielenia i zaokrąglania ciasta na bułki lub pączki. Podstawowe cechy dzielarko-zaokrąglarek automatycznych: * idealne przygotowanie 30 porcji ciasta (podzielenie i zaokrąglenie) * zespół dzielący wykonany całkowicie ze stali nierdzewnej kwasoodpornej - co znacznie przedłuża żywotność urządzenia [...]
Eurocompany

Details...

[Poland]Dzielarko zaokrąglarka - półautomatyczna

pl
Wypróbowana technika dzielenia i zaokrąglania ciast Przeznaczenie: Nowoczesne dzielarko-zaokrąglarki przeznaczone są do dzielenia ciasta na porcje lub do dzielenia i zaokrąglania ciasta na bułki lub pączki. Podstawowe cechy dzielarko-zaokrąglarek półautomatycznych: * idealne przygotowanie 30 porcji ciasta (podzielenie i zaokrąglenie) * zespół dzielący wykonany całkowicie ze stali nierdzewnej kwasoodpornej - co znacznie przedłuża żywotność urządzenia [...]
Eurocompany

Details...

[Poland]Przesiewacze do mąki i produktów sypkich

pl
Wypróbowana metoda przesiewania i podawania mąki i produktów sypkich Przesiewacz idealnie oczyszcza mąkę lub dowolny produkt sypki z wszelkich zanieczyszczeń a następnie podaje go do dzieży lub innego urządzenia na wysokość nawet do 5,0m. Jednocześnie z przesiewaniem następuje spulchnienie i napowietrzenie, co polepsza chłonność wody podczas mieszania ciasta, poprawiają się warunki fermentacji półproduktów i ciasta a tym samym wydajność i jakość pieczywa. Budowa i wyposażenie: [...]
Eurocompany

Details...

[Poland]Mieszałki spiralne do ciast z dzieżami wyjmowanymi

pl
Wypróbowana technika mieszania ciast metodą spiralną Przeznaczenie: Uniwersalne zastosowania do wszystkich rodzajów ciast. Idealne dla piekarni i cukierni o różnej wielkości produkcji oraz zakładów spożywczych do produkcji pierogów, pizzy itp.. Mieszałki spiralne sprzyjają doskonałemu napowietrzeniu ciasta. Zalety naszych mieszałek spiralnych z dzieżami wyjmowamymi: * niezawodna i cicha praca * solidna, stabilna i wytrzymała całkowicie stalowa konstrukcja[...]
Eurocompany

Details...

[Poland]Mieszałki spiralne do ciast z dzieżą stałą

pl
Wypróbowana technika mieszania ciast metodą spiralną Przeznaczenie: Uniwersalne zastosowania do wszystkich rodzajów ciast. Idealne dla piekarni i cukierni o różnej wielkości produkcji oraz zakładów spożywczych do produkcji pierogów, pizzy itp.. Mieszałki spiralne sprzyjają doskonałemu napowietrzeniu ciasta. Zalety naszych mieszałek spiralnych z dzieżami stałymi: * niezawodna i cicha praca * solidna, stabilna i wytrzymała całkowicie stalowa konstrukcja zaopatrzona[...]
Eurocompany

Details...

[Poland]Mieszałki spiralne do ciast z dzieżami wyjezdnymi

pl
Wypróbowana technika mieszania ciast metodą spiralną Przeznaczenie: Uniwersalne zastosowania do wszystkich rodzajów ciast. Idealne dla piekarni i cukierni o różnej wielkości produkcji oraz zakładów spożywczych do produkcji pierogów, pizzy itp.. Mieszałki spiralne sprzyjają doskonałemu napowietrzeniu ciasta. Zalety naszych mieszałek spiralnych z dzieżami wyjezdnymi: * niezawodna i cicha praca * solidna, stabilna i wytrzymała całkowicie stalowa konstrukcja zaopatrzona[...]
Eurocompany

Details...

[Poland]Ugniatarki do twardych ciast

pl
Przeznaczenie: Idealne przy produkcji pierników, pierogów, słonych paluszków, precli, makaronu, pizzy, ciastek itp., jak również do przygotowania różnego rodzaju mas w produkcji spożywczej. Ugniatarki WILMEX wykazują się bardzo dobrymi walorami technologicznymi przy produkcji ciast bardzo sztywnych i ciężkich. Zalety naszych nowych ugniatarek: * cicha i bezawaryjna praca * idealne przygotowanie ciasta * solidna stalowa podstawa zaopatrzona w kółka jezdne i stopki [...]
Eurocompany

Details...